FRIES KAMPIOENSCHAP AMATEUR BIERBOUWEN

2020

Beste hobbybrouwers,

Volgend jaar organiseert de bierbrouwvereniging De Koperen Tsjettel het Fries kampioenschap amateur bierbrouwen. Deze wedstrijd staat open voor amateurs bierbrouwers, onafhankelijk van het ervaringsniveau. Laat bij deze wedstrijd je bier keuren door erkende bierkeurmeesters. Een goede manier om waardering en feedback te krijgen op jouw thuisbrouwsel. De keuring wordt verricht onder leiding van het Bier Keurmeesters Gilde.

Om mee te willen doen vragen we het volgende van je:
1. Meld je aan bij de wedstrijd door dit formulier te downloaden en in te vullen. Verstuur het vervolgens voor 29 februari naar voorzitter@dekoperentsjettel.nl.

2. Geef aan welke klasse en welk type bier je in wilt zenden. Je kunt deze gegevens vinden op de site van het Bier Keurmeesters Gilde, onderaan staat een download link.

3. Lever op een inleverpunt bij jou in de buurt per inschrijving 2 flesjes bier in. De kosten hiervoor zijn € 5,00 per ingeschreven bier. Inlever adressen krijg je bij de bevestiging van je inschrijving.

4. Kom naar het Noordelijke Lentebierenfestival op 14 maart in Leeuwarden om te horen welke prijs je hebt gewonnen.

Heb je vragen over de wedstrijd? Stuur een mail naar voorzitter@dekoperentsjettel.nl of stel je vraag op onze Facebookpagina.

We zien jou en je meesterbrouwstuk graag terug op het Fries kampioenschap!

 

De wedstrijdorganisatie.