Laden...

Clubbladartikelen

Op deze pagina kunt u eerder verschenen clubbladartikelen uit het clubblad nalezen. De artikelen zijn per maand gerangschikt. Ze zijn te downloaden als PDF. Om de artikelen te downloaden hoeft u enkel te klikken op de link naar het PDF-bestand. Zie het menuutje onderaan deze pagina. Binnen de gekozen hoofdrubriek kunt ófwel kiezen op jaar van publicatie ófwel op onderwerp.

Hier vindt lezenswaardige artikelen uit het verenigingsblad van “De Koperen Tsjettel’ vanaf 2001.
In de beginjaren verscheen een blad op de maanden januari, februari, maart, april, mei, september, oktober, november en december, dus een totaal aantal van negen tijdschriften per jaar.
Vanaf september 2001 is de uitgifte per jaar beperkt tot vier tijdschriften met algemene educatieve inhoud (februari, april, oktober, december) en vijf nieuwsbrieven met een inhoud meer bedoeld voor intern gebruik binnen de vereniging (januari, maart, mei, september, november). Het streven is (bijna) uitsluitend stukjes te plaatsen die informatief zijn en biergerelateerd, en ook daadwerkelijk door onze eigenleden zijn geschreven.

Dit overzicht is nog incompleet. Aan uitbreiding wordt gewerkt.

Voor het openen van de bestanden is Acrobat Reader nodig. U kunt dit programma hier downloaden door op de "ADOBE"-knop te klikken:

U kunt kiezen uit de volgende hoofdcategorieën:

Allerhande informatie, die in De Koperen Tsjettel verscheen.
Recepten die in De Koperen Tsjettel werden afgedrukt.
Belangwekkende artikelen, die niet eerder in deze vorm elders verschenen.
Verslagen van clubavonden-en vergaderingen.